070-2207547// 06-13499473    info@housescout.nl

 

Dacht jij tijdens of na je vakantie ook ‘Het wordt tijd voor een nieuw huis’?

Dat is niet zo verwonderlijk! Met je hoofd even leeg van werk en andere beslommeringen, krijg je ineens de kans om over andere zaken na te denken. Zoals: 'past deze woning nog bij mij en mijn gezin?’ De laatste jaren ben je letterlijk vaker in je huis aanwezig. En dus heb je ineens meer zicht op ergernissen en gemissen van en rond je huis, waar je in de waan van de dag snel aan voorbij gaat. Lees in dit blog dé 5 redenen om je huis te verkopen.

 

1) Klussen!

Heb je net je vrije tijd verspilt aan alle klusjes die je door het jaar heen niet op hebt kunnen pakken? Kon je na een dag lang onkruid wieden weer opnieuw beginnen? Baal je dat je die korte zomertijd niet lekker aan het zwembad met je gezin hebt kunnen doorbrengen? Een ‘klushuis’ is niet voor iedereen. En soms valt dat romantische beeld van ‘je woning naar eigen hand zetten’ vies tegen. Op zo’n moment is je huis geen thuis meer, maar een volgende veel te lange to-do-lijst. Dat is niet goed. Je thuis moet ontspanning geven en rust na een lange werkdag. Tijd dus om aan jezelf toe te geven dat jij gewoon niet zo’n klusser bent en om op zoek te gaan naar zo’n heerlijk instaphuis. HouseScout helpt je wel hiermee, hoewel ik niet kan beloven dat er helemaal géén klusjes meer zullen zijn.

Beginnen je handen te jeuken bij bovenstaande tekst? Had jij zo’n klushuis, maar ben je er eigenlijk wel klaar mee? Of ben je juist op zoek naar een nieuw project zoals een klushuis om je handen en tanden in te zetten? HouseScout is er voor elke soort koper. Samen gaan we kijken hoe groot jouw klusproject mag zijn en op zoek naar het daarbij passende huis. Hoeven we ons allebei niet te vervelen!

 

2) Kleiner! 

Vakanties kunnen veel levensveranderingen met zich meebrengen. Zo wordt op vakantie gaan als dé relatietest gezien. Een test die niet iedereen goed doorstaat. Woonde je wel al samen, dan kan het zijn dat je denkt aan verkoop of in ieder geval dat een van jullie iets kleins voor zichzelf wilt kopen/huren.

Misschien heb jij afgelopen zomer je kind geholpen met het verhuizen naar een studentenhuis en voelt het huis nu leeg en veel te groot aan. Of zag je tijdens het leven op de camping in dat je leven puurder, eenvoudiger en kleiner mag zijn en wil je de uitdaging van een tinyhouse aangaan.

Wat je reden ook is, HouseScout is er om je koop en verkoop te begeleiden geheel naar jouw wens.

 

3) Nee, Groter!

Aan de andere kant… Kan het natuurlijk zijn dat er in jouw buik een nieuw gezinslid aan het groeien is en vraag je je af waar het kamertje moet komen. Wellicht ben je de liefde van je leven tegengekomen op dat verre strand en zoeken jullie nu een liefdesnestje. Misschien ben je op zoek naar een leuke stek voor je kind die het thuishonk wil verlaten. Of heb je besloten meer vanuit huis te gaan werken, maar is er in je huidige woning geen plek voor een eigen kantoor.

HouseScout staat voor je klaar om je goed te informeren en te begeleiden in je nieuwe stap.

 

4) Ander werk, ander land

Werk kan natuurlijk ook op andere wijze van invloed zijn. Misschien heb je je droombaan gevonden, maar is deze aan de andere kant van het land. Of zelfs wel aan de andere kant van de wereld!

HouseScout helpt je met de koop en verkoop van je woning. En wil je tijdens jouw tijd in het buitenland je woning verhuren, dan kan dat ook.

 

5) Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Een erfenis, een werkbonus of misschien heb je wel de jackpot gewonnen. Wanneer je plots met een grote som geld zit, ontstaan ook een heleboel vragen. Wat moet je er bijvoorbeeld mee? Investeren in de woningmarkt blijft een veilige investering. HouseScout is altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten op het gebied van de woningmarkt en wetgeving. Zo kan ik je goed informeren zodat jij slim kunt investeren.

Maar misschien weet jij juist prima wat je met dat geld gaat doen en is het eindelijk mogelijk om die droom over een wereldreis of B&B in het buitenland waar te gaan maken. Dan ontstaat de vraag wat je gaat doen met je woning hier in Nederland. HouseScout biedt ondersteuning in de vorm van een informerend gesprek tot ontzorging van het gehele traject. Of je je huis nu wilt verkopen of verhuren.