070-2207547// 06-13499473    info@housescout.nl

HouseScout is jóuw makelaar in woongenot. En wij vinden het daarom belangrijk om niet alleen op de hoogte te zijn van actualiteiten rondom het thema vastgoed in en rondom Den Haag (denk aan… aanbod, vraag, wetgeving, weetjes). We vinden het misschien zelfs belangrijker dat jíj op de hoogte bent hiervan. En dat je er meteen van op de hoogte bent, zodat je (samen met ons?) direct op de markt in kunt spelen.

Lees hier waarom HouseScout zo blij is met de strengere regels van Minister de Jonge!

 

Minister de Jonge kondigt strengere regels met betrekking tot de servicekosten bij verhuur aan. Wat heel goed is want er gaat vaak iets mis met de berekening hiervan door de verhuurder aan de huurder. HouseScout regelt al jaren de opmaak van huurcontracten waarin alles netjes en duidelijk staat vermeld. Op die manier zijn er geen misverstanden en is alles tot in de puntjes verzorgd!

Wil je meer over weten? lees dan dit blog waarin één en ander staat uitgelegd

 

Heb je HouseScout nog wel nodig nu je van ons alle informatie krijgt? Misschien niet. Misschien kun je het met deze informatie helemaal alleen af. Dat houdt ons niet tegen om kennis met jou te delen. Het gaat namelijk om jóuw woongenot. En weet dat HouseScout er altijd voor je is, mocht je toch vragen hebben of ergens ondersteuning bij zoeken. Dat is gewoon een kwestie van HouseScouts Honour.