070-2207547// 06-13499473    info@housescout.nl

 

Een scout is iemand die je helpt de juiste weg te vinden. De ‘weg’ kan dan geïnterpreteerd worden als route, maar ook als werkwijze. En in de eerste maand van het nieuwe jaar waarin we gebrand zijn op het realiseren van onze goede voornemens, kan iedereen wel een pad-vinder gebruiken.

 

 

Een maatje

Het is voorwaarde nummer één in het voltooien van je goede voornemens: ‘Zorg dat je een maatje hebt.’ Je bent nu eenmaal meer geneigd die sporttas te pakken wanneer je weet dat een vriendin daar op je zit te wachten om samen te trainen. En je houdt nu eenmaal makkelijker je handen uit de snoeppot als je partner niet naast je een kom M&M’s zit weg te knagen, maar ook een worteltje pakt. Gedeelde smart is halve smart en gedeeld geluk is dubbel geluk.  

HouseScout, jouw scout

HouseScout is met haar diensten op het gebied van zoekopdrachten, verhuur en verkoop of aankoop van huizen ook een maatje bij jouw goede voornemens. Lees hoe HouseScout jou in de top drie van ‘meest genoemde goede voornemens’ bij kan staan.

Gezondheid

Gezonder leven, is niet alleen goed eten en bewegen. Gezonder leven begint ook met minder stress. Bijvoorbeeld de stress die je kunt hebben van veeleisende huurders van jouw mooie appartementje. Of de kopzorgen die je krijgt van hoe je de huurwoning weer moet opleveren bij vertrek. 

Bij HouseScout gaat (ver)huur niet zozeer om woonruimte aan de man brengen, maar om het verbinden van de juiste mensen. Op elk potje past een dekseltje en dat geldt ook voor zakelijke relaties. Want de relatie huurder en verhuurder moet volgens HouseScout een goede match zijn. Wanneer je goed met elkaar door één deur kunt scheelt dat een hoop stress. En dat is goed voor alle partijen! 

Vrijheid

Meer vrijheid krijg je niet alleen door je baan op te zeggen of op wereldreis te gaan. Dat is ook voor lang niet iedereen weggelegd en je kunt best naar vrijheid verlangen zonder reislustig te zijn. Een extra inkomstenbron kan je daarentegen de mogelijkheid bieden om jouw manieren van vrijheid te ontdekken. Het verhuren van een pand kan zo’n bron van inkomsten zijn. 

HouseScout gaat graag met jou op verkenning uit om te zoeken naar een pand dat bij jouw budget en mogelijkheden past. Daarbij kan ik je van van zoektocht tot en met verhuur en het beheer in het proces begeleiden. Ik ben jouw padvinder in het nakomen van jouw goede voornemen voor meer vrijheid.

Geluk

Eigenlijk heeft elk voornemen het doel om gelukkig te worden en te zijn. Om meer te genieten van het leven in plaats van die continue ratrace. Zowel in het (ver)huren als het (ver)kopen van een huis zijn zó veel verschillende aspecten van toepassing dat je je inderdaad eerder die rennende rat voelt. Genieten van jouw thuis lijkt dan steeds meer een ver verwijderde droom.

HouseScout neemt graag enkele of, als je wilt, al die aspecten van je over. En dat stopt niet bij het tekenen van het huur- of koopcontract. Ook in de beheerfase sta ik graag met raad en daad voor je klaar. Maatwerk is hierbij het motto. Maatwerk betekent namelijk dat jíj bepaalt met wat en in welke mate HouseScout jou van dienst kan zijn. Dat betekent dat jij eigenaar blijft van het proces en de mate van invloed die het heeft op jouw leven. En dat betekent meer ruimte om van dat leven te genieten.

Goede voornemens maken is een mensending

Een scout is iemand die je helpt de juiste weg te vinden. HouseScout helpt je in het vinden van jouw weg in de wereld van (ver)huur en (ver)koop van huizen. Ieder mens is uniek en ieder mens heeft dus zijn eigen unieke weg om te vinden. Dat betekent dat bij HouseScout de focus niet ligt op het pand, maar op jou als mens. Wat wil jij? Wat verwacht jij? En hoe kan HouseScout jou daarbij het beste van dienst zijn? 

Dat betekent ook dat bovengenoemde diensten lang niet alles is wat HouseScout voor jou kan doen. Het beste kan ik je dit uitleggen in een gesprek met een kopje koffie. Vraag hier jouw kennismakingsgesprek aan, vertel mij jouw woon-voornemens voor dit jaar en laten we samen ontdekken hoe HouseScout jouw maatje kan zijn.