070-2207547// 06-13499473    info@housescout.nl

 

Februari. De maand van Valentijnsdag en dus van liefde en alle vormen waarin deze mag voorkomen. Laten we het dus eens hebben over relaties.

Matchmaker

Als makelaar wordt veel van mijn werk direct en indirect bepaald door relaties. Mensen gaan samenwonen of juist scheiden. Mensen krijgen een gezinsuitbreiding of hebben ruimte over. Mensen gaan op reis om de relatie met zichzelf te versterken of volgen een relatie naar het buitenland. Allemaal situaties die de basis kunnen vormen voor het aangaan van een relatie met mij, de verhuurmakelaar. Maar het meest geïnteresseerd ben ik natuurlijk in het maken van de juiste match tussen huurder en verhuurder of tussen huurder en het perfecte huis. Want wist je dat deze relaties niet zoveel verschillen van romantische verbindingen? 

Liefde op het eerste gezicht

Dit is waar ik naar op zoek ga in de ogen van potentiële huurders. Wanneer geïnteresseerden komen kijken naar jouw huurwoning, geeft een bepaalde blik in hun ogen aan dat ze op slag verliefd zijn op de ruimte. En dat is belangrijk. Want wanneer je van een ruimte houdt, zul je er ook goed voor zorgen. En dat is voor jou als verhuurder weer heel fijn.

Soms maakt die eerste liefdesblik echter blind. Denk jij hét pand gevonden te hebben om te verhuren? Laat mij dan je voorzien van goed advies. Dan kunnen we daarna op zoek gaan naar de juiste match!

Lang & Gelukkig

Het is niet voor iedereen weggelegd om een huis te kopen. Dat betekent echter niet dat er geen wens is voor een eigen thuis. Een plek waar je lekker lang kunt wonen. Huren staat niet gelijk aan tijdelijk. Niet per se. Er zijn genoeg huurders die op zoek zijn naar hun droomhuis. En ik ga dan op zoek naar niet alleen dat droomhuis, maar ook die verhuurder, die het juist fijn vindt om een échte relatie met zijn of haar huurders aan te gaan. Dit zijn de verhuurders waar je ook af en toe een kopje koffie mee gaat drinken en die je altijd aan kunt spreken voor een klusje of een vraag.

Casual dating

Niet iedereen is op zoek naar een lange termijn verbinding. Zo zijn er huurders die juist tijdelijk huren, zodat ze regelmatig van woonplek kunnen veranderen. Soms is dat vanwege hun werk, maar ook omdat verandering nu eenmaal nieuwe mogelijkheden biedt. Ook verhuurders zijn niet altijd even blij met lange contracten. En wanneer huurder of verhuurder nu eenmaal blijer worden van tijdelijke verbindingen, wie ben ik dan om te oordelen? Want ook deze korte contracten moeten met de juiste aandacht opgemaakt worden en daar help ik je graag bij.

Polygamie

Verboden in de romantische sferen en als je als verhuurder een woning aan meerdere gegadigden tegelijkertijd verhuurt, heb je ook een probleem. Maar heb jij als verhuurder meerdere appartementen in de aanbieding, dan help ik je graag voor elke ruimte een gepaste huurder te vinden. Echter, net als het onderhouden van meerdere romantische relaties, is deze vorm van verhuren ook behoorlijk arbeidsintensief. Je hebt meerdere adressen om te beheren. En zoveel mensen, zoveel meningen. Dus het aantal vragen en verzoeken dat je mag verwachten stijgt. Naast het helpen vinden van passende huurders, kan ik je ook veel werk uit handen nemen in de vorm van beheer en administratie. Ik kan het zelfs zo voor je regelen dat ik alle lasten op me neem, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van de lusten. Klinkt goed, toch?

Single

Ben jij als huurder of verhuurder nog single? En dan bedoel ik natuurlijk dat je nog op zoek bent naar een woonruimte, huurder of zelfs een pand om te verhuren. Vraag dan een kennismakingsgesprek aan. Als woon-matchmaker ga ik graag voor jou aan de slag om die verhuurrelatie te zoeken waar jij helemaal gelukkig van wordt.