070-2207547// 06-13499473    info@housescout.nl

HouseScout is jóuw makelaar in woongenot. En wij vinden het daarom belangrijk om niet alleen op de hoogte te zijn van actualiteiten rondom het thema vastgoed in en rondom Den Haag (denk aan… aanbod, vraag, wetgeving, weetjes). We vinden het misschien zelfs belangrijker dat jíj op de hoogte bent hiervan. En dat je er meteen van op de hoogte bent, zodat je (samen met ons?) direct op de markt in kunt spelen.

Zoals bijvoorbeeld het drama van contracten in onbegrijpelijke taal, waardoor veel mensen blind (!) tekenen.

 

Onlangs zag ik dit artikel over standaard contracten (bijvoorbeeld die je zo makkelijk online kunt vinden) in een jargon waar geen normaal mens iets van begrijpt. HouseScout begrijpt niet dat je zoiets wil gebruiken of ondertekenen. Daarom stellen wij onze contracten op in begrijpelijke taal. Met een (ver)huur contract van HouseScout weten alle betrokkenen precies waar ze aan toe zijn. Geen blinde tekenaars meer!

Lees hier het artikele over de slachtoffers van contracten in onbegrijpelijke taal.

 

Heb je HouseScout nog wel nodig nu je van ons alle informatie krijgt? Misschien niet. Misschien kun je het met deze informatie helemaal alleen af. Dat houdt ons niet tegen om kennis met jou te delen. Het gaat namelijk om jóuw woongenot. En weet dat HouseScout er altijd voor je is, mocht je toch vragen hebben of ergens ondersteuning bij zoeken. Dat is gewoon een kwestie van HouseScouts Honour.