070-2207547// 06-13499473    info@housescout.nl

At HouseScout we aim for a personal approach

At HouseScout we aim for a personal approach

That’s why we provide the best advice and make the best matches. And it works… that’s why we purchase, sell and rent out quickly, professionally and successfully. We see you – and what you need.

 

We can take care of everything:

We can take care of everything:

Like the property management. Or your relocation, arranging permits and provider contracts, or even finding you a new dentist. In short: everything which is needed to make you feel at home. Read more about extra services and property management...

HouseScout helps expats. And others.

HouseScout helps expats.
And others.

Because of our additional services and our years of experience in and around Den Haag we have many international companies as our clients who rent long term or rent short stay. Read more about our expat services!

 

We wish you

We wish you "home sweet home"

That is our motto. Schedule an appointment today and experience how our personal approach makes the difference!

 

Is this your dream house?

Is this your dream house?

We like to provide a variety of properties for rent, for sale, as well as short stay.
Have a look!

Found a house on a different site? No problem!

Found a house on a different site? No problem!

Of course we will help you with the purchase or rental of a house offered by a different provider. Always including professional advice for a reasonable rate. Read more about buying of renting.

Muziekfestivals zijn ‘hot’ in Nederland en worden steeds groter. Steeds vaker heeft een festival een gezellige camping, waar je tot in de late uurtjes nog kunt dansen. In ieder muziekgenre met beginnende bands en A-artiesten is er wel een festival te vinden deze zomer. Wat zijn deze zomer de festivals die je niet mag missen om de feest cultuur van Nederland te ervaren? Wij zetten er 7 op een rijtje!

Breed scala aan festivals

Er zijn deze zomer honderden festivals. Ook in Den Haag kun je volop genieten van de mooiste muziek. Als muziekliefhebber kun je alleen maar blij zijn met deze pure vorm van uitvoering van je favoriete muziek. Geniet met volle teugen van de muziek, de sfeer en de omgeving en noteer de volgende data maar vast in je agenda!

6-8 april Rewire 2018

Dit topevenement vindt plaats in Den Haag. Het programma dat over 3 dagen is verdeeld is het meest uitgebreide ooit voor dit festival. Naast veel muziek is er ook ruimte voor performances, toespraken en workshops. Een paar namen van het inmiddels complete programma zijn: Beatriz Ferreyra, Clifford Saga en E. Jane.

7-8 april - Rebirth 2018

Het is alweer 10 jaar geleden dat het eerste Rebirth festival plaatsvond in Nederland. Dat betekent dat dit jaar alle registers worden opgetrokken om er echt iets bijzonders van de maken. Het 10e Rebirth festival vindt op 7 en 8 april plaats in Haaren. Zoals je gewend bent van dit super evenement draait het allemaal om hardstyle. Op de tweede dag is er een mainstage hosting door B-Freqz. Verder kan je onder meer verwachten: Radical Redemption, Gunz for Hire en Andy Svge.

19-22 april - Roadburn 2018

Gedurende twee dagen is Tilburg het toneel van het internationaal vermaarde Roadburn festival. Hier zullen de liefhebbers van stonerock, doom psychedelica en avant-garde metal aan het trekken kunnen komen. De volgende acts staan ook op het programma: Årabrot, Waste of Space en Yellow Eyes.

25-27 mei – Sniester 2018

Wil je ontspannen genieten van ruim 100 acts in Den Haag? Bezoek dan het Sniester festival. Let wel op want op zondag is een gevaarlijk leuke dag, want dat is de dag dat kattenkwaad mag.

13-15 juli - North Sea Jazz 2018

Ben jij een echte jazzliefhebber, dan moet je half juli in Rotterdam zijn. Het North Sea Jazz is het grootste Nederlandse jazzfestival. Bekende en nieuwe talenten laten zien wat ze in huis hebben tijdens de meer dan 150 optredens waar je bij dit festival van kunt genieten.

17-19 augustus - Lowlands 2018

Geen Nederlandse zomer is compleet zonder het Lowlandsfestival. Dit topevenement wordt gehouden in Biddinghuizen. De eerste versie werd al gehouden in 1967, maar natuurlijk is er volop vernieuwing aangebracht en mag je een flitsend programma verwachten.

25 augustus – Schollenpop 2018

Dit gratis popfestival op het Zuiderstrand in Scheveningen is in 10 jaar tijd van een strandfeestje uitgegroeid tot een professioneel evenement. Er treden veelal lokale bands op.

Volop muziekfestivals

In Den Haag en in de rest van Nederland zijn volop goede muziekfestivals te vinden deze zomer. Geniet ervan!

Housescout

We wish you "home sweet home"

View properties