Housescout
Adres: Binckhorstlaan 16, 2275 VM Voorburg   Telefoon: +31(0)70-22 07 547
E-mail: info@housescout.nl

456985,  Den Haag, Sweelinckplein

€ 1 299,00/Per maand
VERHUURD Dit gemeubileerde parterre appartement (ca. 75 m2) maakt deel uit van een monumentaal pand aan het welbekende Sweelinckplein en is recentelijk gerenoveerd met een hoogwaardige afwerking en oog voor detail. Om de hoek ligt de Reinkenstraat met diverse winkels en op loopafstand is openbaar vervoer richting treinstations Den Haag CS/Holland Spoor en het centrum.

VERHUURD

Dit gemeubileerde parterre appartement (ca. 75 m2) maakt deel uit van een monumentaal pand aan het welbekende Sweelinckplein en is recentelijk gerenoveerd met een hoogwaardige afwerking en oog voor detail. Om de hoek ligt de Reinkenstraat met diverse winkels en op loopafstand is openbaar vervoer richting treinstations Den Haag CS/Holland Spoor en het centrum.

Indeling: entree, royale keuken (ca. 8.08 x 3.13 m) is voorzien van hardstenen werkblad, koel-/vriescombinatie, 4-pits inductiekookplaat met rvs afzuigkap, vaatwasser en kast met wma/droger combinatie en een bergkast met cv-ketel (combiketel Remeha Tzerra 2017). Aan het eind van de gang is een garderobe en een separate toilet met fontein.  Ruime woon/eetkamer (ca. 6.0 x 4.56 m) met eethoek en toegang tot de slaapkamer (ca. 3.96 x 3.34 m) met ingebouwde kastenwand en met extra opberglades aan de andere zijde van de kamer, een en suite badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel met badmeubel. Bonus feature is de (wijn)kelder die te bereiken is via een luik in de hal.

Deze woning is smaakvol ingericht, heeft een fraaie houten vloer, wandverlichting en met toegang tot een fietsenberging via ingang belendend pand.

Huurprijs is exclusief g/w/e en TV/internet. Huisdieren niet toegestaan.

Adres: Sweelinckplein, Den Haag, 2517 GN, ZH, Duinoord
Categorieen: Appartement
Type: Te huur

Base Information

Kamers: 2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Vierkante meter: 75.00