Housescout
Adres: Binckhorstlaan 16, 2275 VM Voorburg   Telefoon: +31(0)70-22 07 547
E-mail: info@housescout.nl

752691,  Den Haag, Simon Carmiggelthof

€ 1 235,00/Per maand
VERHUURD Gemeubileerde 3 kamer appartement (ca. 80 m2) gelegen boven het winkelcentrum ‘t Hoge Veen, nabij scholen, speeltuin, kinderboerderij en diverse uitvalswegen en met het openbaar vervoer (Randstadrail) om de hoek. Behorende bij het appartement is een privé parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage (apart te huren).

VERHUURD

Gemeubileerde 3 kamer appartement (ca. 80 m2) gelegen boven het winkelcentrum  ‘t Hoge Veen, nabij scholen, speeltuin, kinderboerderij en diverse uitvalswegen en met het openbaar vervoer (Randstadrail) om de hoek. Behorende bij het appartement is een privé parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage (apart te huren).

Indeling: gesloten centrale entree met brievenbussen en bellentableau, trap/lift naar de zesde etage, entree appartement, hal met separate toilet.

L-vormige woon/eetkamer (ca. 45 m2) met open keuken, voorzien van inductiekookplaat, magnetron, vaatwasser en bergkast met CV.

Verder is een kantoorruimte (ca. 2.79 x 2.5 m) en een slaapkamer (ca. 3.78 x  3.33 m) en de badkamer is voorzien van inloopdouche en wastafel. Een wasruimte met wma en droger bevindt zich in de hal. Verder bevindt zich een daktuin op de 2e verdieping.

Huurprijs is exclusief servicekosten, g/w/e en tv/internet en een privé parkeerplek in de parkeergarage.

Minimale verhuurtermijn bedraagt 5 maanden.

Adres: Simon Carmiggelthof, Den Haag, 2492 JN, ZH, Leidschenveen
Categorieen: Appartement
Type: Te huur

Base Information

Kamers: 3
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Vierkante meter: 80.00