Housescout
Adres: Binckhorstlaan 16, 2275 VM Voorburg   Telefoon: +31(0)70-22 07 547
E-mail: info@housescout.nl

1863258,  Den Haag, Calandkade

€ 875,00/Per maand
*** VERHUURD *** In het compleet nieuwbouw opgeleverde appartementencomplex iLofts, bevindt zich dit gestoffeerde studioappartement (ca. 40 m2) op de derde verdieping met geweldige uitzichten op de Petroleumhaven en Den Haag. Dit complex is gebouwd met een groene impuls: zo is er een energielabel A, zonnepanelen op het gezamenlijke riante dakterras en vloerverwarming in de studio.

VERHUURD
In het compleet nieuwbouw opgeleverde appartementencomplex iLofts, bevindt zich dit gestoffeerde studioappartement (ca. 40 m2) op de derde verdieping met geweldige uitzichten op de Petroleumhaven en Den Haag. Dit complex is gebouwd met een groene impuls: zo is er een energielabel A, zonnepanelen op het gezamenlijke riante dakterras en vloerverwarming in de studio. Ook is er een gezamenlijke fietsenberging.
Direct om de hoek vind je diverse supermarkten en De Megastores. De jachthaven en diverse horecagelegenheden met terrassen aan het water bevinden zich pal naast je deur. Het centrum van de stad en de nieuwe Campus Den Haag van de Universiteit Leiden liggen slechts 10 minuten fietsen verderop. Dit trendy studioappartement is ideaal voor de young professional of een (inter)nationale student!

Indeling: Ingang via gesloten portiek met bellentableau en brievenbussen,  met trap/lift naar de derde etage. Entree met meterkast, aparte kast voor wasmachine en drogeraansluiting, kast met HR ketel en WTW installatie en intercomsysteem. De open keuken is compleet uitgerust met magnetron/oven, vaatwasser, 4 pits inductieplaat, rvs wasemkap en een koelkast. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met grote spiegel en toilet. De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer en verstelbare raambekleding. Er zijn diverse manieren van indeling van het appartement mogelijk.

Huurprijs is exclusief servicekosten (Euro 65,- per maand), g/w/l en TV/internet. Minimale huurperiode bedraagt 12 maanden. Huisdieren/kinderen niet toegestaan.

 

voor deze woning is een huisvestingsvergunning nodig: ttps://www.denhaag.nl/nl/vergunningen-en-ontheffingen/woonvergunningen/huisvestingsvergunning-aanvragen.htm

Adres: Calandkade, Den Haag, 2521 AA, ZH
Categorieen: Appartement
Type: Te huur

Base Information

Kamers: 1
Badkamers: 1
Vierkante meter: 40.00