Housescout
Adres: Binckhorstlaan 16, 2275 VM Voorburg   Telefoon: +31(0)70-22 07 547
E-mail: info@housescout.nl

257631,  Den Haag, Simon Carmiggelthof

€ 1 800,00/Per maand
VERHUURD Gestoffeerde ruime 3 kamer appartement (ca. 114 m2) (2 slaapkamers) gelegen op de 13e verdieping boven het winkelcentrum ‘t Hoge Veen, nabij scholen, speeltuin, kinderboerderij en diverse uitvalswegen en met het openbaar vervoer (Randstadrail) om de hoek. Beschikbaar bij het appartement is een privé parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage en een berging.

 
VERHUURD

***AANVRAGEN ALLÉÉN VIA EMAIL***

 

Indeling: gesloten centrale entree met brievenbussen en bellentableau, trap/lift naar de dertiende etage, entree appartement, hal met separaat toilet.

Zeer ruime woon/eetkamer (ca. 61 m2) met een aparte kamer te gebruiken als werkkamer en met open keuken, voorzien van een 4 pits gaskookplaat waaronder een wokbrander, gootsteen, marmeren werkblad, combimagnetron/oven, vaatwasser en koelkast/vriezer. De gehele woonruimte is voorzien van vele ramen en biedt prachtige uitzichten over Den Haag en Rotterdam!

Er bevinden zich 2 slaapkamers (ca. 14 m2) en (ca. 11 m2) en een ruime badkamer, welke is voorzien van bad, douchecabine en een wastafel met badmeubel. Verder is er een ruime technische bergruimte met opstel voor wma en droger en met een kastenwand. Er bevindt zich een daktuin op de 2e verdieping.
Verder is er een privé parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage en een berging.

Huurprijs is exclusief servicekosten (€ 50,- per maand), g/w/e en tv/internet en huur parkeerplek. Minimale verhuurtermijn bedraagt 1 jaar.

Adres: Den Haag, Simon Carmiggelthof, Den Haag, 2492 JN, ZH, Leidschenveen
Categorieen: Appartement
Type: Te huur

Base Information

Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Vierkante meter: 114.00