070-2207547// 06-13499473    info@housescout.nl

Huren via HouseScout betekent gegarandeerd woonplezier. HouseScout houdt alle aspecten van het wonen, met name voor expats, in eigen beheer. Zo werken we snel, kostenbesparend en kwaliteitsverhogend.
Geen tussenpersonen, veel persoonlijke aandacht en kennis van zaken.

Naast ons websiteaanbod werken we met gerichte zoekopdrachten waarmee we de gehele aanbodsmarkt van de regio Den Haag bestrijken, om zowel bedrijven als particuliere huurders snel aan de perfecte woning te helpen.

Neem contact op. We helpen je graag.

Alle zorgen uit handen…
Bezichtig je zelf je mogelijke woningen, of bespaar je liever tijd met een voorselectie of keuze door HouseScout?
Kies je voor ons buurtonderzoek, zodat je zeker weet welke faciliteiten in de buurt zijn? Heeft jouw nieuwe huis een schoonmaakbeurt nodig of moet het worden ingericht?
Wil je graag de hele verhuizing geregeld zien, of wil je dat als bedrijf voor je medewerkers regelen?
We pakken het graag voor je aan, dat zijn we gewend.
Net als de bijbehorende administratie, het regelen van de aansluiting op openbare voorzieningen en de aanmelding voor werk- en verblijfsvergunningen. Zo bied je als bedrijf zonder eigen expertise toch het beste aan je internationale medewerkers.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek. We brengen graag samen met je alle wensen in kaart voor écht maatwerk.

"Lieve Karin, heel erg bedankt voor alle goede zorgen bij het zoeken naar ons perfecte huis in Den Haag. Niet alleen had je veel meer keus dan ik eerst dacht, maar je helpt ook echt om de beste keuzes te maken en bij wat er maar geregeld moet worden, en dat was veel.
Door jouw bemiddeling en hulp bij onderhandelingen hebben we uiteindelijk precies kunnen huren wat we wilden in een fijne buurt. DANK!!"
Ana M.