070-2207547// 06-13499473    info@housescout.nl

Zorgeloos verhuren: de sleutel tot verhuur!

HouseScout is de woonspecialist voor expats van Den Haag en omstreken – met stevige wortels in de expatwereld brengen we jouw huis flink onder de aandacht van de meest interessante huurders. De omloopsnelheid is daarom ook hoog… eigenlijk kunnen we altijd wel nieuw aanbod gebruiken.

We gaan daarnaast altijd voor de persoonlijke match, kennen huis, huurder en verhuurder - en verhuren we niet aan iedereen… dat is een veilig gevoel. En via onze afdeling beheer kun je zelfs desgewenst alle bijkomende zaken uitbesteden: dat is helemaal zorgeloos je huur innen. Neem vandaag nog contact op voor een oriënterend gesprek waar je blij van wordt!

Snel en eenvoudig verhuren dus, altijd inclusief:

  • analyse en helder advies rond reguliere verhuur, of meer tijdelijk via leegstandswet
  • vaststelling marktconforme huurprijs en waarborgsom
  • professionele marketing om jouw ideale huurder te bereiken
  • bezichtigingen met kandidaat-huurders
  • opstellen huurovereenkomst
  • afhandelen solide incheck inclusief documentopstelling

Zorgeloos verhuren: snel en eenvoudig is dubbele opbrengst!

Doen wij het beheer? Dan doen we nog meer. Lees meer

"Mijn woning in de Haagse Bomenbuurt is weer verhuurd. Altijd spannend, nieuwe huurders vinden. Ik heb HouseScout als woningbemiddelaar in de arm genomen omdat ik de eigenaar al langer kende. En zij doet haar werk zeer zorgvuldig! Ze denkt aan alles, en ze denkt ook met je mee, over wat je wilt. In no time had ze nette, vriendelijke huurders gevonden. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen!"
L. Welther
"Onze hartelijke dank voor alle hulp bij onze verhuizing en in het hele afgelopen jaar. Samenwonen in het buitenland zonder mijn flat op te moeten geven is helemaal gelukt en zelfs nog beter dan ik me voor kon stellen.
We waren heel erg blij met de huurders want toen ze vertrokken was alles in de flat schoon en nog in perfecte staat, en zo goed als klaar voor de volgende verhuur."
K.K.