070-2207547// 06-13499473    info@housescout.nl

Beheer woning: verhuren zonder poespas

Je huis verhuren via HouseScout gaat al moeiteloos - met onze beheerservice heeft u helemaal nergens meer omkijken naar.

Kies voor een pakket op maat uit technische, financiƫle en commerciƫle werkzaamheden, zoals:

  • Inspecteren en afwikkelen van storingen;
  • Beheren van onderhoudscontracten;
  • Begeleiden van klein onderhoud aan de woning;
  • Innen van de maandelijkse huur en optreden bij een huurachterstand;
  • Beheren van de borg en gedegen uitcheck;
  • Beheren, muteren en onderhouden van de huurcontracten en huurprijsaanpassingen.

Je wordt op de hoogte gehouden van eventuele onderhoudsproblemen en genomen acties, en maandelijks ontvang je een helder overzicht van de huurpenningen met aftrek van het onderhoud en de beheerkosten.
De beheerkosten bestaan uit een percentage van de huurpenningen exclusief BTW. Het percentage is afhankelijk van uw dienstenpakket. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

 

 

 

beheer1 beheer2 beheer3 beheer4

"Hoor je iemand in je omgeving klagen dat het oude huis maar niet verkocht wordt? Ik kan van harte HouseScout aanraden! Ik ben erg blij met de service: zelf had ik nooit verzonnen om te gaan verhuren. Nu konden wij toch gewoon de verhuizing door laten gaan en zonder problemen het nieuwe huis betrekken, en wordt al het gedoe elke maand netjes geregeld omdat HouseScout ook het voor ons beheerd en wachten we zo op betere tijden waarin een goede vraagprijs wel betaald wordt. Top!"
T. Bult-van der Veen
"Onze hartelijke dank voor alle hulp bij onze verhuizing en in het hele afgelopen jaar. Samenwonen in het buitenland zonder mijn flat op te moeten geven is helemaal gelukt en zelfs nog beter dan ik me voor kon stellen.
We waren heel erg blij met de huurders want toen ze vertrokken was alles in de flat schoon en nog in perfecte staat, en zo goed als klaar voor de volgende verhuur."
K.K.