070-2207547// 06-13499473    info@housescout.nl

 

HouseScout is jóuw makelaar in woongenot. En wij vinden het daarom belangrijk om niet alleen op de hoogte te zijn van actualiteiten rondom het thema vastgoed in en rondom Den Haag (denk aan… aanbod, vraag, wetgeving, weetjes). We vinden het misschien zelfs belangrijker dat jíj op de hoogte bent hiervan. En dat je er meteen van op de hoogte bent, zodat je (samen met ons?) direct op de markt in kunt spelen.

Lees hier over de wetswijziging die vanaf juli 2024 direct effect heeft op tijdelijke verhuur!

 

Vanaf 1 juli 2024 krijgen alle nieuwe huurders in principe meteen een contract voor onbepaalde tijd. Alleen in een aantal specifieke situaties mag u iemand een huurcontract van bepaalde duur aanbieden. Dit zijn bijvoorbeeld contracten nav de leegstandwet of op basis van de zogenaamde diplomatenclausule (tussenhuur).

Contracten die voor deze datum zijn afgesloten worden niet gewijzigd. Bij afloop en dus noodzaak voor een nieuw contract echter, worden wel de nieuwe regels toegepast.

Wil je hier meer over weten? lees dan dit blog waarin één en ander staat uitgelegd

Heb je HouseScout nog wel nodig nu je van ons alle informatie krijgt? Misschien niet. Misschien kun je het met deze informatie helemaal alleen af. Dat houdt ons niet tegen om kennis met jou te delen. Het gaat namelijk om jóuw woongenot. En weet dat HouseScout er altijd voor je is, mocht je toch vragen hebben of ergens ondersteuning bij zoeken. Dat is gewoon een kwestie van HouseScouts Honour.