070-2207547// 06-13499473    info@housescout.nl

Verhuizen gaat vaak gepaard met stress, frustratie en inpakwerk. Eindelijk klaar met inpakken, verplaatsen, uitpakken en bezinken? Dan verdien je na een vermoeiende verhuizing een geweldige housewarming! We geven je een paar gouden tips om je vrienden, familie en nieuwe buren gezellig bij elkaar te krijgen.

Maak een gastenlijst

Bepaal wie je op je feestje wil. Misschien wil je alleen je beste vrienden en je familie uitnodigen of juist ook je collega's en nieuwe buren. Vergeet niet dat en housewarming de beste manier is om je nieuwe buren beter te leren kennen. Nodig ook zeker de verhuisploeg uit!

Maak uitnodigingen

Kies een datum voor het feest en maak een uitnodiging. Verstuur deze op tijd, zodat de gasten de datum ruim van te voren weten en hier rekening mee kunnen houden. Als je besluit je buren ook uit te nodigen, kun je de kaartjes onder de deur schuiven of ze persoonlijk afgeven.

Zorg voor kleine snackjes

Ga op tijd na wat je je gasten wil aanbieden. Het hoeft geen formeel diner te zijn, misschien is licht eten of afhalen een goede optie. Per slot van rekening gaat het erom dat je je nieuwe huis bent ingetrokken. Je gasten zullen het waarschijnlijk te druk hebben om van de ene naar de andere kamer te lopen om te weten hoe het eruit ziet. Denk natuurlijk ook aan vlaggetjes en ballonnen!

Drankjes

Maak wat drankjes klaar in kannen. Een feest is geen feest zonder drank, vooral een inwijdingsfeest zoals een housewarming waar toch met champagne op geproost moet worden. Het maakt niet uit of je chique wijn, bier of een paar lekkere cocktails aanbiedt. Hou wel rekening met de mensen die na het feestjes nog naar huis moeten rijden en zorg dat je ook wat frisdrank en sap bij de hand hebt.

Hapjes voor kinderen

Als je kinderen hebt of gasten die hun kinderen zullen meenemen, zorg er dan voor dat je een aantal kindvriendelijke hapjes en drankjes hebt. Bereid leuke spelletjes voor die ze kunnen spelen terwijl je gezellig met je gasten praat. Zowel kinderen als ouders zullen hier dankbaar voor zijn.

Veel plezier in je nieuwe woning en met de housewarming!

HouseScout ontzorgt de huur en verhuurder

Wil je een woning gaan verhuren in Den Haag en weet je niet waar je moet beginnen? HouseScout neemt graag de lastige zaken uit handen. Vraag vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek aan.