070-2207547    info@housescout.nl

Als je een tweede onroerend goed bezit, met name in Den Haag en omgeving, dan kun je overwegen het pand te verhuren. Er zijn veel expats op zoek naar een woonruimte. Met het extra inkomen zou je onder meer de eigendomskosten kunnen dekken. HouseScout is dé verhuurmakelaar in Den Haag die alles regelt voor de particulier of vastgoedbelegger die zijn huis wil verhuren. Kijk op onze website voor meer informatie! Ook kunnen wij het dagelijks beheer verzorgen!

 

 

Verhuur van een woning

Als je op zoek bent naar adviezen voor het verhuren van je huis, dan ben je hier aan het juiste adres. Is het een goed idee om je huis te verhuren? Waarschijnlijk wel. Er zijn tal van redenen om een huis te verhuren. Sommige huiseigenaren besluiten hun huis te verhuren, omdat ze deze niet hoeven te verkopen om een ander pand te kopen. Anderen zoeken naar een goede investering en het verhuren van het huis was misschien ooit eens hun plan geweest, toen ze het huis kochten. Wat de reden ook is om een huis te verhuren, niet een ieder weet hoe het moet. En daar is precies waar wij van HouseScout graag bijspringen.

Wij zijn als verhuurmakelaar in onroerend goed de beste partner voor een degelijk beheer van jouw onroerend goed. Geïnteresseerd? Vraag vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek aan! 

 

Verhuur in de regio Haaglanden

Met name woningzoekende expats weten ons al jaren te vinden… dus zoeken we met spoed woningen en appartementen in Den Haag, Leidschenveen, Ypenburg, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Wassenaar, Voorschoten en Leiden. We vertellen je graag meer over de verhuuropties.

Bel ons vandaag nog: 070 - 22 07 547